Over Pitspro Academy

De opleider voor Tankstations en Autowasprofessionals.

Wij zijn Pitspro Academy

Pitspro Academy | Opleider voor Tankstations en Autowasbedrijven

PitsPro Academy is het opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals. Via dit platform bieden BOVAG en Innovam diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen aan. Deze zijn kosteloos voor leden van BOVAG én hun medewerkers. De online trainingen zijn gratis. Klassikale trainingen en diensten zoals RIE en Pulse zijn niet gratis.

Over BOVAG

BOVAG is een vereniging van en voor ondernemers in de mobiliteit, voor zowel grote als voor kleinere ondernemingen. Inmiddels profiteren meer dan 8.000 bedrijven van het BOVAG-lidmaatschap, waarbij BOVAG in feite één groot netwerk van ondernemers is. Ook een grote groep tankstations en autowasbedrijven is onderdeel van dit netwerk. We behartigen hun belangen lokaal en in Den Haag én we helpen hen zichtbaar en praktisch met producten en diensten. Daarnaast helpt BOVAG ondernemers bij werkgeverschap, zoals met Pitspro Academy. Met dit opleidingsplatform laten we zien aan de markt dat het fijn werken is bij een BOVAG-tankstation of -autowasbedrijf. Iets waar we natuurlijk trots op zijn!

Ja, we zijn ook heel zuinig op de medewerkers in onze branches en helpen hen daarom waar het kan bij hun persoonlijke ontwikkeling als professional. BOVAG-ondernemers én al hun medewerkers kunnen daarom kosteloos van dit platform gebruik maken en zo werken aan hun toekomst. Samen met Innovam en een klankbordgroep van ondernemers zullen we het aanbod op dit platform in de toekomst verder uitbreiden. Heb je ideeen? Stuur ons dan gerust een e-mail. Lid worden? Ga dan naar bovag.nl/lidmaatschap.

Over Innovam

Innovam is de opleider voor de mobiliteitsbranche. We helpen vakmensen en organisaties om het beste uit hunzelf te halen. Daarvoor geven we trainingen en advies. Onze trainingen zijn er voor de hele branche: van personenauto-, bedrijfsauto-, fiets-, gemotoriseerde tweewieler- en schadeherstelbedrijven, voor tankstations en autowas, autoverhuur en caravan-, camper en aanhangwagenbedrijven. We trainen voor importeurs en fabrikanten, voor ketens en formules, en voor alle medewerkers die zich willen ontwikkelen. Op het gebied van apk, BBL-begeleiding, e-voertuigen en alle technische onderwerpen, of voor persoonlijke ontwikkeling. We trainen op onze locaties of bij onze klanten, en online als het kan. We werken aan een hechte aansluiting tussen onderwijs en bedrijfsleven. Dat doen we voor, en samen met de vmbo’s, ROC’s en leerbedrijven.