Tankstation

Ons aanbod voor professionals die werken bij een tankstation.

E-learning LPG

E-learning voor medewerkers van tankstations waar LPG wordt verkocht. Leer werken met LPG: de verschillende installaties, controles, herken gevaarlijke situaties en ken de noodprocedure.

E-learning Voedselveiligheid 1

E-learning voor medewerkers van tankstations die met voedsel en voedsel bereiding in aanraking komen. Leer alles over het belang van schoon en hygiënisch werken en de gevolgen wanneer je dit niet doet.

E-learning Voedselveiligheid 2

E-learning voor medewerkers van tankstations die met voedsel en voedsel bereiding in aanraking komen. Leer alles over het belang van schoon en hygiënisch werken en de gevolgen wanneer je dit niet doet.

E-learning Veiligheid op en rondom het tankstation

E-learning voor medewerkers van alle tankstations. Leer alles over o.a. omgang met gevaarlijke stoffen, veilig werken op het tankstation, milieu regels en hoe te handelen bij calamiteiten.

E-learning BHV op tankstations

E-learning voor medewerkers van tankstations op het gebied van veiligheid en BHV. In deze e-learning leer je hoe te handelen in bepaalde situaties en waar je op moet letten in geval van een ongeluk of calamiteit.

E-learning Actieve verkoop

E-learning voor medewerkers van tankstations die veel in de shops werken. Deze e-learning geeft je handvatten om jouw eigen verkopen te vergroten door het verbeteren van het contact met de klant en het inspelen op koopsignalen.

E-learning Fysieke belasting

Het voorkomen van uitval van personeel door fysieke klachten is van groot belang. De e-learning Fysieke belasting laat medewerkers van tankstations zijn waar zijn op moeten letten en hoe zij fysieke klachten kunnen voorkomen.

E-learning Tabaksverkoop

Tabaksverkoop is een belangrijk onderdeel van de verkoopwerkzaamheden bij tankstations en/of autowas- en poetsbedrijven. Om te zorgen dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste stand van zaken rond de tabakswet is het van belang om deze kennis periodiek op te frissen. De e-learning Tabaksverkoop is hier het uitgelezen middel voor.

E-learning Omgaan met agressie en geweld

Iedere medewerkers binnen een tankstation of autowas- en poetsbedrijf kan te maken krijgen met agressief gedrag. Deze e-learning bereidt je voor en leert je hoe te handelen bij agressief of gewelddadig gedrag.