Veiligheid

Veiligheid voor alles. Wat is belangrijk en waarop moet je als tankstation- of autowasprofessional goed op letten? Bekijk hier ons aanbod en ga vandaag nog aan de slag!

Bedrijfshulpverlener worden

Behaal in één dag het BHV-certificaat. Deze praktische training is speciaal ontworpen om je voor te bereiden op noodsituaties in het tank- en wasbedrijf, (bedrijfs-)auto-, tweewieler, - schadeherstelbedrijf.

Bedrijfshulpverlening nascholing

Vernieuw jaarlijks je BHV-certificaat met de Bedrijfshulpverlening Nascholingstraining van Innovam. Speciaal ontworpen voor werkplaatsomgevingen in tank- en wasbedrijf, (bedrijfs-)auto-, tweewieler- en schadeherstelbedrijven.

De-escaleren kun je leren

Leer omgaan met vervelende situaties. Aan de hand van praktijkvoorbeelden oefen je met situaties waarin een klant ongewenst gedrag vertoont. Na deze training sta je sterker en zelfverzekerder in je schoenen wanneer een klant overmand is door emoties of agressie.

Risico Inventarisatie & Evaluatie

De RI&E's die Innovam uitvoert zijn afgestemd op de specifieke situaties waar de mobiliteitsbranche mee in aanraking komt. We hebben veel ervaring met het opstellen van de RI&E en kunnen bedrijven in de mobiliteitsbranche hier dan ook goed in adviseren. Naast een geruststellend idee voor u en uw medewerkers is een actuele RI&E ook een wettelijke verplichting.

Recent bekeken:

{{ product.SummaryTitle }}

{{ product.SummaryDescription }}