E-learnings

Vind antwoord op de meestgestelde vragen over onze e-learnings

Veel van onze trainingen doe je deels online, via een e-learning of oefenmodule. Hiervoor werk je in Mijn PitsPro, dus als je inlogt op onze site. Heb je vragen over je e-learning, kijk dan of je het antwoord op deze pagina kunt vinden.

Waar vind ik mijn e-learning of online zelfstudie?

Als er een e-learning of online zelfstudie in je training zit, dan is deze na het boeken meteen beschikbaar in Mijn PitsPro. Je kunt inloggen met je relatienummer en je wachtwoord. Klik dan bij Mijn inschrijvingen op de betreffende training om de details te bekijken. Dan kun je de e-learnings starten. Staat het er niet bij onder Mijn inschrijvingen, kijk dan bij Bestelhistorie.

Waarom werkt mijn e-learning niet?

Gebruik je de nieuwste browserversie? Wij raden je aan om als internet browser Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.

Waarom staat er een nul-score terwijl ik het onderdeel wel heb afgerond?

Klik op de knop Scores ophalen. Klopt het dan nog niet? Dan heeft jouw computer de score niet kunnen doorsturen naar onze computer. De score is dan niet bewaard gebleven en dat is jammer genoeg niet te herstellen. Je kunt het onderdeel opnieuw maken, grote kans dat jouw computer de verbinding nu wel kan maken.