Inloggen

Meest gestelde vragen over inloggen

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Bel ons dan op 030-6087722 of start een chat.

Hoe kan ik inloggen in de webshop?

Als je een training wilt boeken dan heb je je relatienummer en een wachtwoord nodig om in te loggen. Daarmee krijg je ook toegang tot Mijn PitsPro, waar je bestellingen en persoonsgegevens beheert.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Je kunt je wachtwoord opvragen door op het linkje “wachtwoord vergeten” te klikken op de inlogpagina. Klik hier om direct naar deze pagina te gaan. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat bij PitsPro of Innovam van je bekend is. Je kunt met je relatienummer en je tijdelijke wachtwoord inloggen in de webshop. Daarna wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niks? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030 608 7722.

Waar kan ik mijn PitsPro relatienummer vinden?

Je relatienummer staat op een eerdere uitnodigingsbrief van PitsPro of Innovam onder “Ons Kenmerk”. Het relatienummer heeft zes cijfers en begint met een 1, 2 of 3. Ook kun je je relatienummer vinden op een factuur van PitsPro of Innovam bij deelnemersgegevens. Ben je APK keurmeester? Dan is je APK-pasnummer je relatienummer.

Ik ben voor het eerst in de webshop van PitsPro.

Ben je al klant bij PitsPro of Innovam, vraag dan hier je wachtwoord op door je relatienummer in te vullen. Er wordt dan een tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres dat bij Innovam of PitsPro van je bekend is. Je kunt met je relatienummer en je tijdelijke wachtwoord inloggen in de webshop. Daarna wordt gevraagd om een nieuw wachtwoord te maken. Komt de e-mail met het tijdelijke wachtwoord niet aan? Kijk dan in de map met ongewenste e-mail. Niks? Dan is bij ons geen (juist) e-mailadres bekend. Bel ons dan op telefoonnummer 030 608 7722.

Ik ben nog geen klant bij PitsPro, hoe kan ik inloggen in de webshop?

Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.

Ik ben nog geen klant bij PitsPro, hoe maak ik een account aan?

Registreer dan nu via dit formulier. Je gegevens worden verwerkt en je krijgt van ons bericht over je inloggegevens.

Hoe kom ik in de online training?

Als voorbereiding op veel van onze trainingen doe je een online training of zelfstudie. Direct nadat je de training hebt geboekt staat de online training voor je klaar in ‘Mijn PitsPro’. Klik bij Actuele inschrijvingen op ‘Naar Leeromgeving’ om te starten.