Welkom bij Pitspro Academy

Gefeliciteerd met je nieuwe opleidingsplatform

Pitspro Academy is het splinternieuwe opleidingsplatform voor tankstation- en autowasprofessionals. Via dit platform bieden BOVAG en Innovam diverse (online) opleidingen, trainingen en cursussen aan. Deze zijn kosteloos voor leden van BOVAG én hun medewerkers.

Investeer in je medewerkers

Bij goed ondernemerschap hoort goed werkgeverschap en daar helpen BOVAG en Innovam u graag bij, ook als u (nog) geen BOVAG-lid bent. Juist in tijden van personeelstekorten is het belangrijk om (extra) zuinig te zijn op de mensen die werken in onze branches. Investeer daarom in de ontwikkeling van uw medewerkers en maak als BOVAG-lid kosteloos gebruik van diverse trainingen en opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, klantcontact en management.

Passend trainingsaanbod

Innovam verzorgt de opleidingen die heel toegankelijk, kortdurend en praktijkgericht zijn. In de toekomst kijken we, samen met een klankbordgroep van ondernemers, hoe we het aanbod verder kunnen uitbreiden en optimaliseren.

Maak een teamaccount aan

Als werkgever kun je op Pitspro.nl je team monitoren. Maak een teamaccount aan en registreer ook al je medewerkers. Vervolgens kun je hun activiteiten op het platform monitoren, wat bijvoorbeeld handig is voor het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken.

Geen BOVAG-lid?

Ook niet-leden kunnen -tegen betaling- gebruik maken van het aanbod van Pitspro Academy. Voor BOVAG-leden en hun medewerkers zijn de opleidingen, trainingen en cursussen kosteloos en onderdeel van het lidmaatschap. Benieuwd naar nog meer voordelen van het BOVAG-lidmaatschap voor tankstations en autowasbedrijven? Vraag hier een brochure aan.